Theorie

Theorie

Voordat je je praktijkexamen of tussentijdse toets doet, moet je in het bezit zijn van je theorie. Ik zal je tussentijdse toets of examen niet aanvragen voor je in het bezit bent van je theorie. Er zijn rijscholen waarbij dit risico bij de leerling wordt neergelegd, wat kan leiden tot hoge kosten. Beginnen met je praktijk lessen kun je natuurlijk wel al, ook al ben je (nog) niet in het bezit van je theorie. Het volgen van je praktijklessen verloopt een stuk vloeiender als je al beschikt over de nodige theoretische kennis. 

Tip: Haal rond 15 rijlessen je theorie (hoe eerder hoe beter)!

Itheorie

De leerlingen van Autorijschool van der Sande leren hun theorie via www.iTheorie.nl, dit is een zelfsturend leerprogramma met lessen, vragen, oefentoetsten, animaties en handige video’s. Wanneer er bij het CBR nieuwe vragen of aanpassingen zijn, zijn deze meteen terug te zien bij iTheorie. Ook voor mensen met leerproblemen is dit een fijn systeem, je word helemaal vertrouwd met de manier waarop ook het echte examen bij het CBR wordt afgenomen. Naast de thuisstudie krijg je ook de nodige theoretische begeleiding in de lesauto zodat je goed beslagen ten ijs komt!

Tip: maak alle oefenvragen en proefexamens! Als je van jezelf weet dat je alles gedaan hebt, voel je je mentaal een stuk sterker!

Lukt het je niet om je theorie-examen aan te vragen? Laat het mij even weten, dan kan ik het theorie-examen voor je aanvragen.