Prijzen

Kwaliteit vs duurkoop

Als je voor het eerst (online) op zoek gaat naar een rijschool, kom je vaak autorijscholen tegen met lage prijzen. Deze prijzen zijn vaak lager dan bij Autorijschool van der Sande. Zoals met meerdere dingen, schijn bedriegt. Dit zijn autorijscholen die pas gestart zijn, of om de een of andere reden weinig leerlingen hebben. Door mijn 22 jaar doorgewinterde ervaring als rij-instructeur, hebben mijn leerlingen aantoonbaar minder rijlessen nodig.

 

Een goede structuur is van groot belang. Vooral bij leerlingen met kenmerken van autisme, ADHD, ADD, dyslexie, faal- en/of rijangst etcetera.

 

Bij Autorijschool van der Sande slaagt 85% van de leerlingen de eerste keer voor zijn/haar rijexamen! Gemiddeld gaan mensen in Nederland twee á drie keer op rijexamen. Het slaginspercentage in de regio Sittard-Geleen ligt rond de 55 á 60 procent.

 

Klik hier om te zien hoe hoog de rijschool scoort die jij op het oog hebt!

Een rekensommetje

Autorijschool X is een gemiddelde autorijschool. Deze autorijschool heeft bijvoorbeeld 40 leerlingen die voor het eerst op rijexamen gaan per jaar. Van deze leerlingen slagen er tussen de 20 en 24 leerlingen de eerste keer. Van de 16 á 20 gezakte leerlingen, slagen er de tweede keer 8 á 10 leerlingen voor hun rijexamen. Bij deze autorijschool ga je vaak 2 á 3 keer op rijexamen. Één keer zakken voor je rijexamen kost je al gauw zo’n € 400 of € 500 extra!

 

Bij Autorijschool van der Sande slagen van de 40 leerlingen er minimaal 34 de eerste keer voor hun rijexamen. De 6 gezakte leerlingen slaagden allemaal de tweede keer voor hun rijexamen.
Er ging het afgelopen jaar niemand vaker op examen!

 

Dit is waar je winst zit, en je zo goedkoop en fijn mogelijk je rijbewijs kunt behalen op jouw eigen tempo. Er zijn genoeg rijscholen die dit gemiddelde slagingspercentage absoluut niet halen. Door de juiste autorijschool te kiezen bespaar je jezelf dus een hoop geld en stress. Bij Autorijschool van der Sande zijn er niet alleen maar woorden, maar zeker ook daden!

Slagingspercentage
Sittard-Geleen

Slaagt de 1e keer bij Autorijschool van der Sande

Autorijschool van der Sande
Geslaagd 2e keer

Prijslijst rijschoolM.j.h.e. van der Sande per 01-01-2020

Losse rijlessen€ 49,50
Online iTheorie cursus (adviesprijs € 59,-)€ 39,-
Theorie examen€ 34,50
Praktijkexamen CBR€ 231,75
T.T.T. (Tussentijdse Toets) CBR€ 182,25
Faalangst examen€ 295,-
Gezondheidsverklaring€ 37,80

Lespakketten rijschool M.j.h.e. van der Sande per 01-01-2020

Starterspakket – 1e 10 rijlessen incl. I-theorie€ 495,-
30 lessen pakket – incl. iTheorie+praktijkexamen€ 1.715,-
35 lessen pakket – incl. iTheorie+praktijkexamen€ 1.950,-
40 lessen pakket – incl. iTheorie+praktijkexamen€ 2.199,-
45 lessen pakket – incl. iTheorie+praktijkexamen€ 2.435,-
Aanbieding: eerste 10 rijlessen € 470,-

– Pakketten kunnen gespreid betaald worden
– Losse lessen zijn mogelijk (niet duurder!)

Let op de Pakketten zijn excl. De T.T.T. en het theorie examen.

Bij vragen Bel of Mail gerust.